Сумські футболісти відзначають подвійне свято

23.01.2021

ФК «Суми» відзначають подвійне свято – п’ятиріччя від Дня заснування Клубу та День народження свого президента Геннадія Дем’яненко, – йдеться в повідомленнях на офіційному сайті сумчан. 

«За цей час наша команда футболістів, тренерів, управлінців та вболівальників дійсно стала дружньою сім’єю! Ці роки дали нам не один привід пишатися. В нашій скарбничці всі можливі футбольні трофеї Сумщини. Вихід команди на всеукраїнський рівень та професійна атестація – це нові виклики та завдання. Упевнений, що команда впорається та буде гідно представляти рідні Суми, даруючи сумчанам чудовий настрій та добру гру! Нажаль,  сьогоднішнє свято засмучене жалобою за загиблими в м. Харкові. Співчуваємо близьким та рідним», – із сумом привітав зі святом президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко. 

В свою чергу, його від імені команди, тренерського складу та вболівальників із Днем народження привітав головний тренер  ФК «Суми» Сергій Страшненко: «Президенте – з Днем народження! Прийміть найщиріші побажання від всієї сумської футбольної родини. Ми одна команда та завжди з Вами! Бажаємо нескінченної життєвої енергії, безмежного натхнення, яскравих перемог та незабутніх емоцій!».

Щиро бажаємо всій спільноті ФК «Суми» міцного здоров’я, невичерпної енергії та багатьох плідних років на ниві українського футболу, сімейного щастя, злагоди та благополуччя.

Нехай здійсняться всі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають тільки нові горизонти майбутніх спортивних перспектив. Щастя Вам, радості та добра!

Водночас, ФК «Суми» висловлює щирі співчуття рідним та близьким, загиблим 21 січня у м. Харкові. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: