Талановита мешканка Шостки буде отримувати стипендію Президента України

23.01.2021

19 січня поточного року Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо надання стипендії для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва.

Президентську стипендію будуть отримувати майже 200 молодих митців із всієї України. Серед стипендіатів і мешканка Шостки Серафима Бондарець, студентка Шосткинського фахового коледжу ім.І.Кожедуба СумДУ, повідомляє shostka.info.

За даними Шосткинського хіміко-технологічного коледжу ім.І.Кожедуба СумДУ, свій театральний творчий шлях Серафима почала в народному СТЕМ «СпєцСмех», останні декілька років плідно працювала над акторською майстерністю у Шосткинському народному театрі, успішно керує інклюзивною театральною студією «Калейдоскоп» товариства допомоги людям з інвалідністю «Турбота», навчаючи театральної майстерності вихованців.

Рік, що завершився, став для Серафими Бондарець плідним на творчі здобутки, вона отримала велику кількість перемог у Всеукраїнських та Міжнародних театральних конкурсах. Кропітка робота над власною майстерністю та особисті театральні здобутки дали можливість отримати рекомедації від визначних діячів культури України та отримати стипендію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: