На Сумщині поліцейські викрили чотирьох громадян у незаконному зберіганні наркотиків

23.01.2021

Упродовж минулої доби правоохоронці вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби у жителів Білопільщини, Лебединщини, Путивльщини та Серединобудщини. Наразі все знайдене направлене на експертне дослідження.

Під час проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні жителя села Річки, який може бути причетний до скоєння крадіжки майна, працівники поліції окрім викрадених речей виявили у нього ще й 50 грамів сухих рослин коноплі. Зловмисник пояснив, що нібито знайшов рослини ще влітку, коли ходив по гриби, зірвав їх, висушив та залишив для власного вжитку.

У селі Малий Бобрик, на Лебединщині, в ході проведення обшуку за місцем проживання 37-річного чоловіка поліцейські виявили 10 грамів марихуани та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів.

У Путивлі увагу співробітників сектору ювенальної превенції привернув раніше судимий 35-річний мешканець с. В’язенка. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього в одязі пакунок, у якому було 8 грамів речовини, схожої на канабіс.

А в селі Порохонь, на Серединобудщині працівники поліції зупинили 42-річного місцевого жителя. Під час особистого огляду поліцейські виявили у нього згорток з 10-ма грамами марихуани.

Все виявлене поліцією вилучено та направлено на експертне дослідження.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: