У Сумах на перехресті Горького і Леваневського сталася п’яна ДТП

23.01.2021

Автопригода сталася на перехресті вулиць Горького та Леваневського. На місці події інспектори виявили транспортні засоби Mercedes-Benz та ВАЗ-2107 з механічними пошкодженнями.

Як з’ясували інспектори, 40-річний керманич автомобіля Mercedes, при перестроюванні не надав перевагу в русі автівці, що рухалась позаду, та спричинив ДТП. Спілкуючись із водієм автомобіля Mercedes, вартові порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на місці події чоловік відмовився. Натомість він запропонував інспекторам неправомірну вигоду за нескладання адмінматеріалів. Його неодноразово попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але водій наполягав на своєму. Тож на місце поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Після цього керманич забажав пройти огляд на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я, де здав біоречовини.

На місці пригоди на нього ж інспектори склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Висновок лікаря підтвердив перебування водія в стані сп’яніння. Розшукавши чоловіка, вартові порядку склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: