Освітлювати в’їзд у місто Суми не будуть

24.01.2021

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Освітлення вул. Харківська від шляхопроводу уздовж ПАТ ” СУМИХІМПРОМ” до виїзду із міста».

«На ділянці дороги по вул.Харківська від шляхопроводу до виїзду із міста уздовж ПАТ “СУМИХІМПРОМ” відсутнє зовнішнє освітлення. Це підвищує ймовірність ДТП в умовах недостатньої видимості або в темний час доби.

Прошу Вас заплонувати в бюджеті міста на 2021 рік витрати на світлодіодне освітлення даної ділянки дороги», – писав автор петиції Дмитро Кальченко.

Відповідь на електронну петицію:

«За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Освітлення вул. Харківська від шляхопроводу уздовж ПАТ «СУМИХІМПРОМ» до виїзду із міста», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition/View/2455), повідомляємо наступне.

Згідно з рішенням Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року №62-МР «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2021 рік», для Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради не передбачені видатки на нове будівництво електричних мереж зовнішнього освітлення вищевказаного об’єкту.

Відповідно до п. 5 ст. 22 Бюджетного кодексу департамент інфраструктури міста Сумської міської ради як головний розпорядник бюджетних коштів з даного питання здійснює управління бюджетними коштами у межах встановлених йому бюджетних повноважень, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів.

З огляду на вищевикладене, повідомляємо, що можливість виконання робіт по вищевказаному об’єкту буде розглянута за умови виділення додаткових коштів на даний вид робіт по результатам наявності вільного залишку коштів за 1-й квартал 2021 року».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: