У Білопіллі не підвищуватимуть тарифи на тепло

24.01.2021

Про це 22 січня у Фейсбуці повідомив мер Білопілля Юрій Зарко.

“До уваги жителів м. Білопілля, які користуються послугами централізованого теплопостачання! Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглядувалося питання тарифів! Відразу хочу повідомити гарну новину – керівництво міськради, КП “Теплосервіс” та члени виконавчого комітету були одностайні в питанні, що, враховуючи вкрай складну ситуацію з підвищенням ціни на газ, електроенергію та мінімальну зарплату, які ставлять під загрозу функціонування всієї галузі теплопостачання – було прийнято дуже непросте, але дуже виважене та відповідальне рішення – НЕ ЗБІЛЬШУВАТИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ТАРИФИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ!!

Більше того, попри анонсоване збільшення з 1 січня 2021 року тарифів в Україні – позиція виконавчого комітету з цього питання однозначна – інтереси громадян- понад усе! Разом з тим було прийняте рішення щодо підвищення тарифу для юридичних осіб та бюджетних організацій! Дякую всім причетним до цього дуже важливого рішення!!!!”, – написав мер Білопілля.

Нагдаємо, 10 січня по всій Україні проходили мітинги проти підвищення тарифів. На Сумщині люди зібралися у Конотопі, Тростянці, Шостці, Глухові, обласному центрі та інших містах.  При цьому в Глухові, не дивлячись на “тарифні майдани”, уже підвищують тариф на тепло.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: