У Конотопі та Сумах рятували жінок у безпорядному стані

25.01.2021

24 січня о 16:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Клубна в м. Конотоп. На місце виклику було направлено відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як з’ясувалось, на лінію екстреного виклику «101» телефонувала подруга потерпілої, яка вже декілька днів не могла додзвонитися до знайомої. Рятувальники за допомогою механізованого інструменту потрапили до квартири, після чого передали жінку медикам та працівникам поліції.

Схожий випадок мав місце 25 січня в обласному центрі, де о 06:00, на лінію екстреного виклику «101», надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Успенського в м. Суми. На місце виклику було направлено відділення чергового караулу групи спеціальної пожежної техніки.

Як з’ясувалось, на лінію екстреного виклику «101» телефонувала сама потерпіла, яка впала та не могла самостійно піднятися.

Всього для надання допомоги залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: