Фасади на вул. Соборній: що на себе візьме місто, а що – підприємці

26.01.2021

На апаратній нараді міський голова Сум Олександр Лисенко традиційно згадав про фасади в центральній частині Сум. Зокрема, про розробку Положення щодо приведення у відповідний вигляд і порядок будівель у центрі Сум, яким займається міськуправління архітектури.

За інформацією начальника міськуправління Андрія Кривцова, Положення вже завершене, документ можна виносити на депутатські комісії, погоджувати – і на сесію. У січні його затвердити не встигнуть, але в лютому воно повинно вийти на розгляд міськради.

«Навесні весь центр уже має бути оновлений. П’ятиповерхівку навпроти пам’ятника Шевченку на Соборній необхідно внести в міську програму – її ми зробимо за рахунок міста. Як і Соборну, 27, де знаходиться Агенція промоції. Я розумію, що це буде набагато швидше і ефективніше. А всю решту фасадів прописуйте в Положенні прямо по датах і вимогах. Усе повинно бути відремонтовано, пофарбовано у відповідності з усіма архітектурними нормами і правилами», – уточнив мер.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: