На Сумщині ще один суд взяли під охорону

26.01.2021

Сьогодні, 26 січня, співробітниками Служби судової охорони взято під охорону Конотопський міськрайонний суд Сумської області.

Під час проведення процедури взяття під охорону суду начальник територіального управління Служби судової охорони у Сумській області полковник Служби Володимир Бабич особисто представив голові суду охоронців Феміди, які відтепер будуть забезпечувати охорону та безпеку в даній судовій установі.

Інструктуючи співробітників, він акцентував їх увагу на ефективному виконанні покладених на Службу судової охорони завдань з охорони суду, підтримання в ньому громадського порядку та забезпечення безпеки учасників судового процесу, а також на обов’язкове дотримання карантинних заходів.

Голова суду Тетяна Буток зазначила, що передача установи під охорону стала довгоочікуваною подією для колективу суду та висловила впевненість, що з появою судової охорони кожен працівник суду та учасник судового процесу нарешті почуватиметься в безпеці.

Не зважаючи на зимову пору року, незмінною залишилась традиція судових охоронців дарувати квіти жіночій половині колективу судової установи в день взяття її під охорону.

До відома, Конотопського міськрайонний суд став 13 об’єктом судової влади, який перейшов під захист Служби судової охорони в області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: