На Лебединщині один округ залишився без старости

29.01.2021

Про це сьогодні повідомили на сайті Лебединської міської ради.

Депутатський корпус Лебединської міської ради VIII скликання зібрався для проведення 4-ї сесії. На розгляд депутатів було винесено 35 проєктів рішень.

Більшість питань ретельно опрацювали на засіданнях постійних депутатських комісій, що відбулися напередодні сесійного дня. Левова частка питань стосувалася затвердження статутів закладів загальної середньої освіти громади. Частина проєктів рішення торкалися земельних питань. Окремим пунктом було винесено питання “Про затвердження положення про старосту”.

Дискусії у сесійній залі розгорілися під час розгляду питання про призначення старости Пристайлівського старостинського округу. Староста, що був до цього написав заяву про звільнення за власним бажанням та рішенням сесії припинив виконувати свої повноваження. Варто зазначити, що за пропозицію нового кандидата на цю посаду депутати не набрали необхідної кількості голосів. Рішення не було прийнято. Усі інші проєкти рішень було ухвалено.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: