На сумській школі повісили меморіальну дошку АТОвцю з купою помилок

30.01.2021

Учора, 29 січня, у Сумах на честь загиблого Героя, полковника Збройних Сил України Євгена Коростельова відкрили меморіальну дошку в його рідній школі № 18. Вшанувати командира 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади, який загинув від множинних вогнепальних осколкових поранень кінцівок у ході виконання бойового завдання, зібралися його рідні, близькі, побратими, представники міської та обласної влади й учні школи.

Захід провели урочисто – із покладанням квітів, молебнем, освяченням меморіальної дошки і навіть військовим салютом.

Ось тільки ніхто не звернув увагу на саму меморіальну дошку і те, як безвідповідально поставилися виконавці до її виготовлення. На купу помилок у написаному на дошці тексті, звернула увагу Galina Yolshina.

“Сьогодні на фасаді школи №18 у Сумах відкрили меморіальну дошку пам’яті командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова, який загинув у зоні АТО/ООС у лютому 2019 року. Перед її відкриттям було сказано багато хорошого. І заходи такі потрібні: нехай і учні, і їх батьки не забувають, що війна – поруч, нехай пам’ятають своїх захисників. Одне прикро. Вшановуючи воїна, замовники меморіальної дошки не прочитали і не виправили помилки, що допустили безпосередні виконавці роботи. У короткому тексті їх аж надто багато. Особливо з огляду на зміст та призначення цього памʹятного знаку. Сподіваємося, що дошку перероблять, аби не було соромно ні перед рідними героя, ні перед учнями та вчителями…”, – написала Галина у фб-групі Сумські журналісти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
03.05.2024 У Шосткинському ВПУ пекли паски родинам загиблих захисників
03.05.2024 У Сумах водій ГАЗа врізався у припаркований легковик і залишив місце ДТП
03.05.2024 У Білопільській громаді застілля у чужому будинку ледь не закінчилося вбивством

Коментарі: