М’ясопереробні підприємства Сумщини використовують свої потужності лише на 28%

01.02.2021

За січень-вересень 2020 року виробничі потужності м’ясопереробних підприємств Сумщини в середньому були використані на 28%, що менше на 3% до відповідного періоду минулого року. Про це повідомляє AgroPortal.ua з посиланням на Департамент агропромислового розвитку Сумської ОДА.

«Виробничi потужностi великих м’ясопереробних підприємств наразi становлять 2,4 тис. тонн на рік із виробництва ковбасних виробів, 15,2 тис. тонн на рік — м’ясопродуктів та субпродуктів», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.11.2025 «18 годин під сиренами»: Сумщина знову провела добу в режимі виживання
25.11.2025 «То не ми!» — Міськводоканал відхрестився від загадкової калюжі на Харківській
25.11.2025 У Сумах зупинили тролейбуси: місто терміново підсилює автобусні маршрути
25.11.2025 «Ранок — пішохід, обід — водій». У Сумах день видався небезпечним: дві ДТП і двоє травмованих
25.11.2025 У центрі Сум сапери розмінували принтер
25.11.2025 Корупція чи недбальство: у Кролевці закупили обладнання для їдальні на 32 % дорожче?

Коментарі: