М’ясопереробні підприємства Сумщини використовують свої потужності лише на 28%

01.02.2021

За січень-вересень 2020 року виробничі потужності м’ясопереробних підприємств Сумщини в середньому були використані на 28%, що менше на 3% до відповідного періоду минулого року. Про це повідомляє AgroPortal.ua з посиланням на Департамент агропромислового розвитку Сумської ОДА.

«Виробничi потужностi великих м’ясопереробних підприємств наразi становлять 2,4 тис. тонн на рік із виробництва ковбасних виробів, 15,2 тис. тонн на рік — м’ясопродуктів та субпродуктів», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.07.2025 Безпекова ситуація в Сумській області станом на ранок 1 липня
01.07.2025 Двічі втратили домівку: багатодітна родина з Краснопілля оселилась у модульному містечку на Сумщині
01.07.2025 У Кролевці попрощаються із захисником Володимиром Сербіним
01.07.2025 Рятувальники завершили аварійно-відновлювальні роботи в Лебедині
01.07.2025 У Сумах патрульні розшукали водійку, яка залишила місце ДТП
01.07.2025 На Сумському напрямку українські воїни відбили 17 атак росіян

Коментарі: