01.02.2021
За січень-вересень 2020 року виробничі потужності м’ясопереробних підприємств Сумщини в середньому були використані на 28%, що менше на 3% до відповідного періоду минулого року. Про це повідомляє AgroPortal.ua з посиланням на Департамент агропромислового розвитку Сумської ОДА.
«Виробничi потужностi великих м’ясопереробних підприємств наразi становлять 2,4 тис. тонн на рік із виробництва ковбасних виробів, 15,2 тис. тонн на рік — м’ясопродуктів та субпродуктів», — йдеться у повідомленні.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
22.11.2024 У Сумах внаслідок влучання “Шахеда” загинула людина
22.11.2024 “Шахеди” атакували житловий мікрорайон Сум
22.11.2024 У Сумах відомо про ще одну загиблу людину внаслідок атаки “Шахедів”
22.11.2024 Атака “Шахедів” на Суми: дві людини загинули, 10 поранених
22.11.2024 У Сумах розпочинає роботу штаб з ліквідації наслідків ворожих ударів
22.11.2024 У Сумах через влучання “Шахеда” перекрили рух проспектом Свободи
22.11.2024 “Шахеди” атакували житловий мікрорайон Сум
22.11.2024 У Сумах відомо про ще одну загиблу людину внаслідок атаки “Шахедів”
22.11.2024 Атака “Шахедів” на Суми: дві людини загинули, 10 поранених
22.11.2024 У Сумах розпочинає роботу штаб з ліквідації наслідків ворожих ударів
22.11.2024 У Сумах через влучання “Шахеда” перекрили рух проспектом Свободи