Сумчани виграли сингл-мікст на чемпіонаті України

02.02.2021

Одиночний мікст на юніорському чемпіонаті України, який триває на УСК «Тисовець», пройшов в досить складних погодних умовах. І хоча для цього стрільбища сильний вітер – звичне явище, спортсменам все ж доводилося пристосовуватися до поривів. Але вітер сьогодні був досить сильний і дув в різних напрямках, тому пристосуватися до таких умов вдалося далеко не всім, про що говорить і кількість промахів на вогневих рубежах, пише.biathlon.com.ua.

Вже після другого етапу в лідери вирвалася сумська пара: Анастасія Дідоренко – Євген Івченко. Женя, який прийшов на стійку другим, ідеально відпрацював рубіж, і на виході на трасу мав півхвилинну перевагу. Приблизно таку ж дистанцію команда Сумської області втримала і до фінішу, завоювавши золото чемпіонату.

Приблизно на середині гонки друге місце зайняла київська команда: Оксана Москаленко – Сергій Кришталь, і до фінішу їх позиція не змінилася. Навіть використавши три запасних патрона на заключному рубежі, Сергій на останнє коло відправився раніше за Максима Заровного, який прийшов на стрільбу і виступав в парі з Аліною Велігорською. Номінально четвертий чернігівський дует став кращим у збірній області, завоювавши бронзу.

У програмі юніорського чемпіонату залишилася одна гонка – завтра спортсмени позмагаються у змішаній естафеті.

Одиночний мікст

1. Сумська обл.-1 (Анастасія Дідоренко / Євген Івченко)

2. Київська обл. (Оксана Москаленко / Сергій Кришталь)

3. Чернігівська обл.-4 (Аліна Велігорська / Максим Заровний)

4. Харківська обл. (Любов Кип’яченкова / Степан Кінаш)

5. Чернігівська обл.-2 (Ганна Скрипко / Микола Ничипоренко)

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: