Справа загибелі сумської студентки під колесом тролейбуса: в суді слухали свідка

02.02.2021

У Зарічному райсуді Сум 2 лютого слухали свідка аварії, у якій під колесом тролейбуса загинула студентка. На засіданні водійка тролейбуса, яка в той час працювала на такому ж маршруті, розповіла про зупинку, біля якої загинула дівчина.

Першим свідка Галину Тимошенко запитував прокурор Сергій Іваненко: “На вашу думку, вона відповідала вимогам безпечності в той час? Можна було висаджувати пасажирів, чи був там заїзний “карман”? – Нічого, те що і зараз там – дорога. – Вам як водію там безпечно висаджувати пасажирів? – У мене є зупинка. Я їду в першій полосі, біля бордюра. На бордюр я маю право висадити пасажирів”.

Представниця потерпілої Оксана Сердюк говорить: “Щодо доведення рішення міської ради, Ви на запитання прокурора говорили, що вам ці рішення доводяться. Скажіть, будь ласка, у якій спосіб це відбувається? -На інструктажі нам доводяться, потім – кожному, під підпис рішення міської ради, що з такого числа входить в силу те-то. Сьогодні введена зупинка там – Лавина чи Сірка Івана. -А ви підписували? – Підписувала ознайомлення. Не знаю рішення чи не рішення, але підписувала”.

Справу смертельної аварії за участю тролейбуса у суді слухають четвертий рік. У ній – троє обвинувачених: водій тролейбуса, начальник служби руху КП “Електроавтотранс” і начальник технічного відділу управління капітального будівництва та дорожнього господарства міської ради.

Всього мають заслухати понад 50 свідків. Наступне засідання призначили на 11 лютого.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: