8 освітніх закладів Сумщини приєдналися до системи е-журналів та е-щоденників

03.02.2021

Про це розповіли на брифінгу в Сумській облдержадміністрації.

“Якщо у освітньому закладі буде впроваджено е-щоденник та журнал, що ж буде позитивного? Це буде комунікація між батьками, вчителями та дітьми. Батьки будуть бачити, чи присутня дитина на заняттях. Якщо учень захворів, батьки можуть побачити, які теми рпопустила дитина. Також батькам доступна інформація про успішність дитини. Для вчителів ці системи полегшать роботу звітності“, – повідомила Вікторія Гробова, директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Участь у новації не є загальнообов’язковою, рішення про  використанняе-журналів та е-щоденників ухвалює заклад освіти на добровільній основі. Школи, які використовують інші системи ведення електронних журналів та щоденників, можуть і надалі їх використовувати.

На сьогодні у сервісі е-журналів та е-щоденників зареєструвалися 8 освітніх закладів області: три ліцеї Кролевецької міської ради, Охтирська школа, Олешнянська школа, Сумська школа №29, Косівщинська школа та Лебединський фаховий коледж.

Зазначимо, безкоштовними е-журналами та е-щоденниками вже користуються 134 школи України. МОН працює над удосконаленням державної системи е-журналів та е-щоденників, щоб якомога більше закладів освіти підключалися до цього сервісу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: