Глухів витратить понад мільйон гривень на прибирання сміття

03.02.2021

Управління житлово-комунального господарства Глухівського міської ради витратить 1 277 584,00 грн на збір, перевезення і утилізацію сміття зі всієї території Глухівської ТГ. Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro.

Договір на термін до 31 грудня 2021 року Управління ЖКГ уклало із Виробничим житловим ремонтно-експлуатаційним комунальним підприємством. Від недавнього часу ЖЕК очолює Владислав Павлик – діючий депутат міськради восьмого скликання,  пише hlukhiv.info.

Вивозити будуть всі купи сміття, які зараз лежать біля сміттєвих майданчиків – це зона відповідальності підприємства-надавача послуг. Тобто вуличний змет, листя та гілля дерев буде вивозитись до міського полігону ТПВ з подальшою утилізацією комунальним ЖЕКом. Контейнерне сміття, як і раніше буде вивозити ТОВ “Зеленбуд”.

Підрядник буде вивозити великогабаритне сміття із спеціально визначених місць за потребою – після отримання відповідних заявок від ЖКГ. Для надання термінових послуг треба відправити заявку на електронну пошту з поміткою терміново, або ж зателефонувати. Контролювати якість надання послуг зобов’язується ЖЕК.

Варто зазначити, що для надання послуг у ЖЕКу техніки не вистачає. З огляду на це у міськлікарні знову заберуть трактор.

Між тим, новопризначений начальник Владислав Павлик з тижня в тиждень готує економічне обґрунтування. Та підрахунки дещо затягнулись.

«Все має бути пораховано. Я згодна, що треба розвивати наше комунальне підприємство, допомагати йому, але давайте рахувати економіку. Ви заробите собі хоч щось, чи знову матитиме в результаті одні збитки?», – наголосила мер міста Надія Вайло, про що йдеться на сайті мерії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: