Стадіон у Глухові ремонтуватимуть безробітні

03.02.2021

У Глухові для ремонту стадіону «Дружба» залучать безробітних. Для громадських робіт, які заплановані на стадіоні, із міського бюджету в цьому році передбачено 110,6 тис. грн, пише nedelya.info.

Як повідомив начальник Глухівської міжрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Олексій Москаленко, відповідно до порядку організації громадських робіт таку ж суму виділить і центр зайнятості.

Сьогодні Управління молоді та спорту вирішує, які саме роботи на стадіоні повинні бути першочерговими. Після цього укладуть договір із центром зайнятості. Відповідно до кошторису та обсягу робіт на об’єкт будуть спрямовані безробітні, які перебувають на обліку. Вони працюватимуть за тимчасовою угодою з мінімальною зарплатою.

За словами Москаленка, саме співфінансовані громадські роботи мають подвійну користь: по-перше, люди отримують роботу, хоч і тимчасову; по-друге, буде зроблено корисну справу. Він зазначив, що ні в минулому, ні в 2019 році місто не виділяло коштів для громадських робіт. Для порівняння, у 2019 році Шалигинська громада виділила 112 тис. грн, Березовська – 196 тис. грн.

Сьогодні Управління молоді та спорту вирішує, які саме роботи на стадіоні Повинні бути першочерговими.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: