На Сумщині рятували дітей, які опинилися самі вдома

04.02.2021

3 лютого о 17:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Герасима Кондратьєва в обласному центрі. За попередніми даними, в квартирі перебувала дитина, що самостійно не могла відчинити вхідні двері.

На місце виклику прибуло відділення групи спеціальної пожежної техніки. Працівники Служби порятунку за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері та потрапили до квартири, після чого передали дитину батькам.

Того ж дня схожий випадок стався у м. Конотоп по проспекту Миру. О 17:55 на лінію екстреного виклику “101” надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги дитині, яка опинилася зачиненою в квартирі. На місце події було залучено відділення12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Після прибуття рятувальники за допомогою немеханізованого інструменту відчинили двері і передали дитину батькам.

Всього для надання допомоги в обох випадках залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: