На Сумщині на півдорозі зламалася соціальна маршрутка: інвалідів та школярів висадили в мороз і заметіль

05.02.2021

П’ятничний ранок видався у Глухові «нельотним»: мороз, заметіль, сильні пориви вітру з колючими сніжинками. Не дивно, що в таку негоду соціальний рейс, який обслуговує пільгову категорію населення, був забитий більше звичайного: ніхто не хотів добиратися своїм ходом, пише shans.com.ua.

Отже, у годину пік, о 7:30, «соціалка» виявилася переповненою пенсіонерами, інвалідами, школярами і малюками, котрі їдуть у дитсадок. І ось – сюрприз: транспортний засіб раптом зупинився через поломку. Водій хвилин десять намагався налагодити процес, проте рушити з місця так і не вийшло. І тоді він оголосив пасажирам, що маршрутка далі не їде. Народ залишив салон. Кожен вирішував сам для себе, яким чином буде добиратися до місця призначення: пішки або на таксі. До дитячого садка – пару кілометрів, стільки ж до школи. А потім ще потрібно до роботи встигнути добігти. Було і так зрозуміло, що всі всюди вже запізнилися.

У Глухові на даному маршруті в ранковий час ходить тільки ця «соціалка», тому розраховувати на наступний громадський транспорт людям не доводиться…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: