У поліції Сумщини запевняють, що кількість тяжких злочинів знизилася на 9%

05.02.2021

Під час підсумкової колегії правоохоронці обговорили питання щодо стану розкриття злочинів та правопорушень, а також забезпечення охорони публічного порядку. Засідання колегії проходило під головуванням начальника ГУНП в Сумській області Олександра Анохіна за участю членів колегії, керівників структурних підрозділів апарату ГУНП та начальників територіальних (відокремлених) підрозділів поліції області.

Аналізуючи результати службової діяльності за минулий рік, Олександр Анохін відзначив, що ужитими заходами у цілому вдалось забезпечити стабільність криміногенної ситуації в регіоні, уникнути її загострення та не допустити сплеску негативних явищ кримінального характеру у суспільстві. У той же час він наголосив, що рівень злочинності в області по вчиненню тяжких та особливо тяжких злочинів у порівнянні з 2019 роком знизився на 9 відсотків.

Акцентовано увагу на необхідності активізації роботи з розкриття тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі зі смертю потерпілого, шахрайств, дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками та незаконних заволодінь автомобілями.

У ході проведення засідання колегії начальник ГУНП області визначив основні завдання для органів та підрозділів поліції, на яких необхідно акцентувати увагу в 2021 році. А по завершенню засідання нагородив кращий, за результатами роботи, підрозділ поліції області у 2020 році. Так, Охтирський районний відділ поліції отримав перехідну відзнаку «Кращий підрозділ» за організацію протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорону прав і свобод людини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: