У маршрута “Суми-Піщане” буде новий перевізник

05.02.2021

Учора, 4 лютого, до міського відділу транспорту надійшла заява про те, що донька померлого перевізника відмовилася працювати. Влада оголосила тимчасового виконавця обов’язків сьогодні на мітингу.

Невдоволені жителі Піщаного вийшли на мітинг через поганий транспорт, повідомляє Суспільне. Заспокоював їх начальник відділу транспорту Сумської міської ради Сергій Яковенко. Він розповів, що до конкурсу маршрут обслуговуватиме ФОП “Сезько О.В.”.

“Я в транспорті – 24 роки. Думаю, що впораємося. Не все одразу гладко. Якщо ви мені допоможете, усе буде нормально”, – сказала перевізниця Олена Сезько.

У відповідь жителі поскаржилися, що за попереднього перевізника маршрутні таксі не завжди приходили вчасно, а у години пік дістатися додому було важко.

За словами начальника відділу транспорту Сумської міськради Сергія Яковенка, на рейсі працюватиме 5 машин приватного перевізника та 1 комунальний автобус. Поки він призначений там до закінчення карантину. Весь транспорт має працювати на маршруті у пікові години, у міжпікові залишатиметься три маршрутки.

Затвердити ФОП “Сезько” на маршруті мають члени виконкому 8 лютого. Виїхати на маршрути машини мають 15 лютого. До того часу зобов’язався забезпечити перевезення попередній перевізник.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: