Після трагедії у Харкові в Сумах взялися виявляти будинки для літніх людей

05.02.2021

Сумським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області 27 січня 2021 року в складі робочої групи відповідно до розпорядження міського голови від 26.01.2021 № 14-Р проведена робота щодо виявлення будинків для літніх людей, дошкільних навчальних закладів, лікувальних закладів від наркотичної та алкогольної залежності та інших аналогічних об’єктів.

Під час роботи виявлено такі працюючі заклади:

громадська організація «Здорова молодь» ;

громадська організація «Сіон»(дві адреси);

громадська організація «Центр здорової молоді» (дві адреси);

пансіон «Дім спокійної старості».

Усі заклади (крім пансіону «Дім спокійної старості») надають консультативну та реабілітаційну допомогу. Також в усіх закладах люди проживають цілодобово, харчуються. Для проживання обладнані спальні кімнати, створені умови для дотримання правил особистої гігієни. Водопостачання в закладах централізоване, крім одного закладу громадської організації «Сіон», де вода надходить з артсвердловини. Опалення в закладах індивідуальне. Санітарний стан приміщень підтримується на належному рівні.

Нагадаємо, 21 січня у Харкові у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа, в результаті якої загинули 16 людей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: