На Сумщині продавець магазину іграшок роздає покупцям гроші

07.02.2021

Локдаунний застій розлютив далеко не всіх, хто був змушений кілька зимових тижнів не працювати. Так, наприклад, невеликий глухівський магазинчик, який реалізує товари для дітей, після паузи став дивувати своїх маленьких покупців і їх батьків приємними «сюрпризами», передає shans.com.ua.

Торгова точка розташована поруч із двома дошкільними установами, і дорогою з садочків діти змушують зайти сюди своїх мам і тат. Виявилися в цій черзі й журналісти. Раптом чують, як жінка, розраховуючись на касі, отримує назад на руки частину грошей. «Нехай це вашій дочці на цукерки буде!» – сказав здивованій мамі продавець, який узяв із неї менше, ніж потрібно. Наступна покупниця, мама із сином, теж здивувалася, коли чоловік за прилавком зробив їм знижку. Коли підійшла черга кореспондента ВШ, який розраховувався за дві льодянки, продавець відрахував від їх вартості певну суму, а решту «залишив дітям на солодощі», вручивши хлопцям гроші.

Найцікавіше, що така добра акція спостерігалася в магазині не один раз і не один день, а діє зараз постійно. Цей жест чоловіка, який не просто продавець, а власник торгової точки, приємно радує місцевих жителів. І навіть якщо в іншому магазині якась конкретна іграшка коштує дешевше або стільки ж, люди йдуть сюди, адже тут їм продадуть все одно зі знижкою – дітям на цукерки. Такий собі приємний маркетинговий хід морозною зимою – з любов’ю про малюків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: