Сумчани просять установити світлофор у місці, де фіксують багато ДТП

07.02.2021

Створити безпечну дорожню розв’язку між вулицями Заливна та Героїв Крут просить автор електронної петиції Володимир Рибальченко.

“Вже багато років поспіль існує суттєва проблема безпечного виїзду-в’їзду між вулицями Заливна та Героїв Крут. Дуже багато ДТП в м. Суми відбулось саме в цьому місці. Причина, як завжди банальна, а саме відсутність регулювання руху (звичайного світлофору) на цьому перехресті.

На поточний момент ситуація суттєво ускладнюється ще й тим, що на мальовничому березі річки Псел, саме на виїзді з вулиці Заливна на вулицю Героїв Крут, у 2020 році створений чудовий парк відпочинку для дітей та дорослих, який вже повноцінно працює і до нього людям на авто якось треба потрапити (а бажано ще й безпечно), тобто заїхати а потім, що практично не можливе – виїхати на вулицю Героїв Крут (бо більше, на жаль, нікуди).

Отже я пропоную підтримати мою пропозицію та створити безпечну розв’язку між вулицями Заливна і Героїв Крут. Для цього пропоную дорогу, що веде на виїзд з парку по вулиці Заливна на вулицю Героїв Крут прокласти (перемістити з небезпечного місця біля мосту через річку Псел) до виїзду з придворової території вулиці Заливна (що знаходиться біля будинку №39 по вулиці Заливна) і встановити на цьому Т-подібному перехресті світлофор.

Це суттєво підвищить безпеку руху та безпеку пішоходів (які зможуть спокійно та безпечно перетнути завжди жваву вулицю Героїв Крут по якій “несуться” та “летять” сотні автомобілів і, навіть на обладнаному пішохідному переході біля магазину “Мандарин”, частенько збивають пішоходів). Також це, окрім забезпечення безпечного виїзду з вулиці Заливна, допоможе суттєво знизити швидкість автомобілів, що рухаються по вулиці Героїв Крут, так як в самому “цікавому” для розгону місці буде стояти світлофор”, – пише сумчанин.

Початок збору підписів: 4 січня 2021 р. До кінця збору підписів залишилось: 11 днів. Станом на 7 лютого петицію підписали 80 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: