Жителя Сумщини викрили у серійних грабежах

07.02.2021

До відділення поліції № 1 (м.Середино-Буда) Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області звернувся місцевий житель та повідомив, що в с. Голубівка, з колишньої молочно-товарної ферми, приміщення якої він використовує як підсобне, було скоєно крадіжки його майна.

Виїхавши за вказаною адресою, працівники поліції з’ясували, що протягом кількох днів невідомі зловмисники, проникаючи всередину ферми, викрали звідти велосипед, кілька алюмінієвих бідонів та пару електричних двигунів.

У ході проведення оперативних заходів по розшуку крадіїв, правоохоронці вийшли на слід 49-річного мешканця села Поліське. Під час слідства встановлено, що саме він протягом січня, тричі, протиправним шляхом потрапляючи в чуже приміщення і скоїв крадіжки вище вказаного майна.

Усе викрадене правоохоронці вилучили та повернули власнику. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: