Центр Сум перемістився на Харківську?

08.02.2021

На нараді в мерії Сум сьогодні, 8 лютого, Олександр Лисенко запевнив городян: якщо навіть подана онлайн-петиція не набрала необхідної кількості голосів для її подальшого розгляду на виконкомі або сесії міськради, структурні підрозділи міськради все одно розбираються з питанням, яке турбує сумчан, пише shans.com.ua.

«Це не означає, що ми забуваємо про петиції. Нас дуже цікавить думка сумчан з багатьох питань. Так, зараз архітектура працює над порядком щодо приведення в належний стан центральної частини Сум: як у найближчому майбутньому вона буде виглядати, хто цим повинен займатися, за чий рахунок, як саме підключати підприємців і т. ін. Можливо, з цього питання буде проведено круглий стіл або онлайн-консультації.

Багато сумчани сьогодні відзначають, що центр нашого міста перемістився на вул. Харківську. Можливо, це тому, що в центрі заклади закриваються, там немає зручних парковок, ця частина міста закрита для автомобілів. Дане питання треба обговорювати публічно – з архітекторами, фахівцями, городянами», – зазначив міський голова.

Читайте також: Сумчанин – чиновникам: “Досить писати відписки про відсутність коштів”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: