Викрили двох чоловіків, які пограбували сумчанку

08.02.2021

По допомогу до працівників Охтирського районного відділу поліції звернулася 72-річна сумчанка. Жінка розповіла, що у період її відсутності невідомі зірвали вхідний замок до її нежитлового будинку, що знаходиться у смт Кириківка, зайшли всередину та викрали дві чавунні батареї.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити зловмисників, коли ті, через деякий час знову спробували залізли до цього будинку з метою наживи.

Зловмисниками виявилися троє чоловіків, двоє з них проживають у смт Кириківка, інший – у с. Іванівка Охтирського району. Своєї причетності до скоєного вони не заперечували та зізналися, що пішли на злочин з метою заробітку. Викрадені речі вже встигли реалізувати.

Наразі працівники поліції вилучили чавунні батареї та незабаром повернуть їх власниці. Стосовно зловмисників у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: