Щепкінці презентують прем’єру – комедію “Нелегалка”

09.02.2021

Незважаючи на пандемічні обмеження, введені у січні цього року, колектив щепкінців невтомно працював над збагаченням поточного репертуару. Багатовимірний репетиційний процес (драма, балет, вокал) не припинявся майже ані на день. Результатом наполегливих зусиль ближчим часом стане цілий каскад цікавих творчих подій, які колектив театру готується подарувати улюбленим глядачам.

18 та 19 лютого глядачеві буде представлено нову прем’єру комедії «Нелегалка» у постановці заслуженої артистки України Олени Зарицької за п’єсою відомого українського драматурга Анатолія Крима. Вистава має захоплюючий інтригуючий сюжет. Твір наповнений гумором, цікавими психологічними сценами, містить захоплюючу інтригу.

У ролях задіяні артисти Віталій Хоменко, Олександр Михайлов, Світлана Кулик, Надія Фесенко, Юрій Садовничий, Артем Кнопік та Віталій Панченко. Режисер-постановник спектаклю Олена Зарицька визначає жанр «Нелегалки» як правдиву комедію на 2 дії. Колектив театру сподівається, що глядач сповна оцінить результати самовідданої роботи всієї творчої команди.

«Нелегалка» проходитиме на Малій сцені – одному з театральних робочих майданчиків, який довів свої унікальні творчі переваги.

Вже у березні глядачі знову матимуть змогу поринути у світ комедії. Наразі повним ходом триває репетиційна робота над однією з найпопулярніших світових п’єс «Боїнг-Боїнг» відомого французького драматурга Марка Камолетті. Твір віднесено до Книги рекордів Гіннеса за кількістю постановок у більш ніж 60 країнах світу. Постановку здійснює Владислав Калініченко, який наразі виконує обов’язки головного режисера театру.

Не забувають щепкінці і про відзначення Дня закоханих. 14 лютого шанувальників прекрасних мелодій та пісень чекає яскрава концертна програма майстрів мистецтв театру під назвою «Від щирого серця».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: