Губернатор Сумщини Василь Хома: В ОПЗЖ достатньо конструктивна позиція

10.02.2021

Нещодавно голова Сумської обласної державної адміністрації Василь Хома дав інтерв’ю виданню Depo.Харків, у якому озвучив свою позицію щодо багатьох актуальних тем. Зокрема, губернатор відповів на питання щодо співпраці з фракцією “Опозиційна платформа – За життя” у Сумській обласній раді.

– У Сумській облраді помітну роль відіграє фракція ОПЗЖ, представник цієї партії Андрій (журналісти помилилися – його ім’я Олександр – ред.) Стрельченко став першим заступником голови. Як тепер, після санкцій щодо каналів Медведчука, коли ОПЗЖ заявила про ініціювання імпічменту Володимиру Зеленському, ви будете співпрацювати?

– У обласній раді 6 фракцій. І обласна рада – це не тільки ОПЗЖ. Але я вам скажу, що при всьому цьому в ОПЗЖ достатньо конструктивна позиція. Адже люди, які в ОПЗЖ, вони розуміють, що велика політика – десь там, а життя в області реальне і воно тут. Тому я націлюю своїх співробітників, щоб ми виносили на сесію питання, які стосуються життєдіяльності області. І кожен депутат зацікавлений у тому, щоб покращити життя в області. І він ніколи в житті не буде голосувати проти, якщо ці питання спрямовані на покращення життя в регіоні.

-Тобто ви сподіваєтеся, що робота обласної ради не буде порушена?

-Я навіть переконаний у цьому. Я знаю багатьох депутатів, я з багатьма спілкуюся, і я впевнений у тому, що в нас, у Сумській області, буде стабільна ситуація, незважаючи на заяви, політичні рухи. Можуть бути якісь команди, але ці команди будуть стосуватися політичної складової, але те, що стосується соціальної сфери, освіти охорони здоров’я, культури, економіки… Ніхто ж не буде пиляти сук, на якому сидить.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: