У Тростянецькій міській раді тітушки вчинили бійку

11.02.2021

Сьогодні, 11 лютого, у Тростянецькій міській раді сталася гаряча бійка. За рішенням міської ради, де у мера Юрія Бови монобільшість депутатів,  було заборонено пускати на сесію міськради заступника голови Охтирської районної ради Валерія Партала, який закріплений за Тростянцем і має законні повноваження відвідувати засідання депутатів. Нагадаємо, що Тростянець тепер входить до складу Охтирського району.

Однак співробітники громадського формування “Січ” (зауважуємо, це не поліція, не охорона, а саме громадське формування, по суті громадська організація, функції якої обмежуються патрулюванням вулиць) не дозволили посадовцю потрапити на сесію. Вони скрутили Валерія Партала і бризнули йому прямо в обличчя сльозогінним балончиком. Можливо, постраждали й інші люди, бо приміщення не провітрювалося.

Після дій “Січі” посадовець поскаржився на самопочуття і звернувся за медичною допомогою.

При цьому Тростянецька міська рада на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці подає події так, ніби це заступник голови Охтирської районної ради вчинив бійку.

Схоже, що мер Юрій Бова уже створює свою Тростянецьку народну республіку з своїми порядками і вже готовий депортувати неугодних людей за ручним рішенням сесії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: