КП “Шляхрембуд” обслуговуватиме сумські зупинки на 1,4 млн грн дорожче, ніж пропонували у тендері

11.02.2021

Про це йдеться на сайті КП «Шляхрембуд».

Департамент інфраструктури міста СМР оголошував тендер на очікувану вартість 3 600 000 грн. В аукціоні, який відбувся 8 лютого, взяли участь 4 підприємства: ТОВ «Компанія Барлінтон Інтерпрайзес Лімітед», КП «Шляхрембуд» СМР, КП «Паркінг» СМР і ТОВ «Керуюча компанія «Домком Суми».

У ході аукціону найнижчу пропозицію подало ТОВ «Компанія Барлінтон Інтерпрайзес Лімітед». Але її відхилили нібито через аномально низьку ціну – 1 299 087,38 грн (майже втричі менше за оголошену замовником очікувану вартість послуг). Наступну найнижчу пропозицією подало КП «Шляхрембуд» (2 699 994 грн – на 1,4 млн більше!!!), яке й було оголошене переможцем.

Згідно із замовленням департаменту інфраструктури міста, у 2021 році утриманню підлягають 307 зупинок на території Сум та сіл Нижнє й Верхнє Піщане. Загальна площа посадкових майданчиків на цих зупинках складає 15222 кв. м. Утримання полягає в систематичному очищенні посадкових майданчиків на зупинках від пилу, випадкового сміття та опалого листя, ґрунтових та інших наносів шляхом їх підмітання; очищенні від об`яв та рекламних брошур; очищенні урн та вивезення сміття. Також має проводитися очищення зупинок від снігу й обробка покриття зупинок фрикційними та іншими протиожеледними матеріалами.

Але незважаючи на виграний кількамільйонний тендер, люту зиму й сніг, прибирати зупинки КП «Шляхрембуд» поки що не збирається – лише після підписання відповідного договору з департаментом інфраструктури. Коли це буде – наразі невідомо. Поки що утримувати зупинки продовжує КП «Паркінг», яке виграло минулорічний тендер на ці послуги…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: