На Сумщині сільські школярі продовжують сидіти вдома через снігові замети

12.02.2021

Причин, через які неможливо потрапити до школи, у сільської дітвори чимало – щотижня різні. Так, наприклад, минулої п’ятниці школярі с. Вікторове та Уздиця не змогли піднятися на слизьку гірку, яка веде до Баницького НВК, а нинішньої дістатися до парт завадили замети, передає shans.com.ua.

Як розповіла начальник відділу освіти Глухівської ОТГ Оксана Юдіна, на дистанційне навчання через погані погодні умови пішли сьогодні школярі Некрасового, Будівельного та Уздиці. У цих населених пунктах організоване підвезення учнів, але дороги між селами сильно заметені снігом, проїхати ними неможливо. У зв’язку з цим було прийняте рішення залишити дітей вдома.

Що ж стосується міських шкіл, то станом на ранок 12 лютого навчання проходить у звичайному режимі. Чи підуть хлопчики й дівчатка на дистанційку, як їхні сумські однолітки, – вирішиться на спеціальному засіданні за участю компетентних осіб з урахуванням погодних змін, які відбудуться протягом п’ятничного робочого дня. На даний момент, за словами Оксани Олександрівни, ніяких причин для переходу на дистанційне навчання у юних глухівчан немає.

Нагадаємо також, що через поганий Інтернет діти Сумщини їздять вчити уроки до Києва та під сумський «Макдональдс».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: