З’явилися фото й подробиці вбивства на Сумщині

13.02.2021

Як ми повідомляли, вчора вранці у Глухові по вул. Некрасова під час сімейної сварки 26-річна місцева жителька нанесла чоловіку смертельне ножове поранення.

Про раптову смерть 35-річного жителя Глухова у поліцію повідомила родичка померлого. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. «Під час огляду тіла небіжчика експерти виявили ножове поранення у груди, яке і стало причиною його смерті, – розповідає Олександр Вернігоров, тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції. – Підозра одразу впала на 26-річну співмешканку чоловіка, хоча спочатку вона і заперечувала свою провину».

Як встановили правоохоронці, того вечора подружжя вживало спиртні напої, і в чергове посварилося. Останнім аргументом у їх сварці став ніж, якого жінка схопила зі столу та вдарила ним співмешканця у груди. Після скоєного пішла спати. Того ж вечора вона знайшла його мертвим і повідомила про це родичів, промовчавши про сварку та ніж.

За словами сусідів, чоловік та жінка вели антисоціальний спосіб життя, зловживали спиртними напоями. В їхній оселі частенько виникали сварки.

Наразі жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно неї у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне їй загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: