У сумському дворі піймали п’яного водія без документів

17.02.2021

Патрулюючи проспект Михайла Лушпи, охоронцям порядку надійшло повідомлення про водія автомобіля Opel Vectra, який порушив ПДР.

Транспортний засіб інспектори виявили у дворовій території на проспекті Михайла Лушпи. Автівка була відчинена. Та ось керманича не було. Оглянувши прилеглу територію, патрульні виявили схожого за описом чоловіка. Саме на нього і вказала заявниця.

Поспілкувавшись із 35-річним чоловіком, охоронці порядку встановили, що жодних документів на право керування він не мав. Перевіривши особу керманича за наявними поліцейськими базами даних, патрульні з’ясували, що протягом року він уже двічі піддавався стягненню за керування в стані сп’яніння. Цього разу чоловік знову керував з ознаками сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки та в закладі охорони здоров’я в присутності свідків він категорично відмовився.

На водія вартові порядку склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) та ч. 3 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Чоловіка від керування відсторонили, а автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: