Коли повернуться тролейбуси на вул. Троїцьку?

18.02.2021

Ще на початку лютого у зв’язку з аварією на підстанції №1 проспект Шевченка і вул. Троїцька в Сумах залишилися без комунальних тролейбусів. Представники влади відразу ж заявили, що проведуть переговори з перевізниками (на маршрутах №14, 22 і 55) і попросять посилити ці напрямки. Також мер Сум Олександр Лисенко дав доручення підкріпити їх комунальними автобусами, пише ВШ.

Сумчани цікавляться, як скоро тролейбуси повернуться на Троїцьку і де ж обіцяні автобуси: «Адже обіцяли навіть комунальний транспорт виділити, а виїхати звідси практично нереально! Чи зробило місто хоч щось?»

Начальник міськвідділу транспорту і зв’язку Сергій Яковенко прокоментував ситуацію так: «Ми дійсно пустили на Троїцьку два комунальних маршрути – № 62 і 58А (по дві машини). Однак ситуація ускладнилася тим, що перевізник на маршруті №14 «Тімірязівка – залізничний вокзал» взагалі відмовився обслуговувати його через нерентабельність перевезень і відсутності достатньої кількості водіїв відповідної кваліфікації. Що ж стосується ремонту підстанції та повернення тролейбусів на Троїцьку, коли це станеться, поки сказати важко. Ми працюємо над цим питанням разом з КП «Електроавтотранс», проте все залежить від фінансування».

Схоже, порадувати сумчан поки нічим. Швидше б прийшла весна, щоб можна було хоча б безпечно ходити пішки…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: