Багатодітній сумчанці погрожують через мільйонні борги брата-ексдепутата

18.02.2021

Погрози та залякування – у таких реаліях третій місяць живе жінка з трьома дітьми. Причина цьому одна: вона – сестра ексдепутата Сумської міськради В’ячеслава Калініченка. Що накоїв ексдепутат та чому його сестра боїться за життя власної родини?

Це будинок на одній із сумських вулиць. Тут завжди закриті штори та цілодобове відеоспостереження. Так живе Яна вже третій місяць після того, як у дворі її будинку стався вибух. Того дня її життя перетворилося на пекло. Невідомий кинув вибухівку за паркан її будинку. Як з’ясувалося, причиною стали мільйонні борги її рідного брата, ексдепутата Сумської міськради В’ячеслава Калініченка.

Жінка каже, що не спілкується з братом уже понад 10 років. Спочатку невідомі намагалися дізнатися, як знайти В’ячеслава, а потім почали нищити майно Яни.

В’ячеслав Калініченко двічі був депутатом Сумської міськради, заснував кілька приватних компаній. За останні роки він узяв у кредит щонайменше 8 мільйонів гривень. Позичав гроші як у банків, так і у приватних осіб. Про це розповіла Яна, сестра В’ячеслава. Це також підтверджують декларації ексдепутата, і відкриті судові справи щодо боргів. І хоча Яна не спілкується з братом більше 10 років, їй все одно продовжують погрожувати. В її дворі час від часу лунають вибухи, і кожного разу жінка звертається до поліції.

У поліції лише підтвердили, що кримінальне провадження відкрите, призначені експертизи, триває досудове розслідування:

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: