22-річний сумчанин влаштував криваву різанину

18.02.2021

До поліції надійшло повідомлення про отримання тілесних ушкоджень 24-річним хлопцем. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У ході перевірки встановлено, що того дня потерпілий, перебуваючи в центрі міста, познайомився з трьома чоловіками під час вживання алкогольних напоїв. Далі чоловіки вирішили продовжити свій відпочинок на іншому кінці міста. Там вони зайшли погрітись до під’їзду одного з будинків. Через деякий час двоє з них пішли, а потерпілий і його кривдник залишились розмовляти.

Під час бесіди між ними виник конфлікт, який невдовзі переріс у бійку, у ході якої 22-річний хлопець, не втримавши агресії, вихопив ножа та почав наносити ним удари супротивнику. Після того втік, залишивши побитого.

Потерпілий, вибравшись із під’їзду, попрямував на зупинку громадського транспорту, там небайдужі громадяни допомогли йому викликати поліцію та «швидку».

У ході проведення слідчих (розшукових) дій поліцейські швидко встановили та затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Ним виявився 22-річний житель обласного центру. Наразі хлопцю вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Слідство триває, повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: