У Сумах завершився розіграш “Кубка асоціації футболу Сумської області” серед команд U-10

19.02.2021

Команди U-10 завершили розіграш “Кубка асоціації футболу Сумської області”. У спортивній залі футбольного центру “Барса” 18 лютого за трофей змагались сім команд з Сум, Конотопа та Недригайлова.

Останній ігровий день відкрили другі команди “Барси” та ДЮСШ імені Маміашвілі з Конотопа. Гра завершилась мінімальною – 1:0 – перемогою сумчан. Продовжився ігровий день матчем між КДЮСШ “Суми” та першою конотопською командою – цей поєдинок завершився перемогою сумчан 2:1.

Матч між дівчатами з “Барси” та першою командою футбольного центру завершився перемогою хлопців з рахунком 7:1. Команда ДЮСШ Недригайлів поступилась – 1:3 – другій команді Конотопа. А “Барса-2” та перша команда Конотопа завершили гру з рахунком 2:6.

Також зіграли дівчата з “Барси” та хлопці з Недригайлова. Дівчата з “Барси” відкрили рахунок після того, як воротар команди вів м’яч в гру, той влучив у поперечину і воротаря команди хлопців та потрапив у ворота. Ще два голи у грі забила Дар’я Іваній. У підсумку дівчата “Барси” святкували перемогу з рахунком 3:0.

У останньому матчі турніру зустрілись дві команди, які претендували на “золото”. Перша команда “Барси” до цього святкувала п’ять перемог у п’яти іграх. КДЮСШ “Суми” втратила очки в одному поєдинку, зігравши внічию з дівчатами з “Барси”. Тож “Барсу” у матчі влаштовувала б і нічия, а КДЮСШ “Суми” потрібна була лише перемога. Здобути її “сумчани” не змогли. Два голи у ворота “Суми” забив у першому таймі Надім Альданаін, ще один гол у другому таймі – Максим Горенко. КДЮСШ “Суми” відповіли на це голом Олександра Камчатного. У підсумку 3:1 на користь “Барси-1”, яка і виборола головний трофей турніру.

“У нас попався суперник сильніший, чим ми. Так, ми могли виграти, але нічого – уже третій кубок наш. Так що школа наша на вищому рівні”, – говорить тренерка команди КДЮСШ “Суми” Олена Федина.

“Мабуть, тому, що у нас більше було бажання, більше майстерності. Я вважаю, ми були сильнішими – у нас одні перемоги”, – каже тренер команди “Барса-1” Володимир Кравчук.

КДЮСШ “Суми” посіла друге місце, перша команда ДЮСШ імені Маміашвілі – третє. Медалі турніру отримали усі гравці “Кубку АФСО”. Відзначені були й кращі гравці команд та кращі гравці у номінаціях.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: