Сумські патрульні показали, як затримали наркодилера

20.02.2021

Подія сталася вночі на вулиці Лебединській. На обочині дороги, у досить малолюдному місці, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили автомобіль Mitsubishi Lancer. Двері легковика з боку водійського сидіння були відчинені. Тож вартові порядку зупинилися та підійшли перевірити, чи не потрібна допомога водієві. За кермом знаходився 29-річний чоловік. Побачивши патрульних, громадянин помітно занервував. Пояснити, що такої пізньої години він тут робить, чоловік теж чітко не міг.

Коли ж інспектори запитали про наявність заборонених в обігу речей та речовин, нервувати він почав ще сильніше. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили у чоловіка поліетиленовий пакет чорного кольору з чималою кількістю згортків, у яких знаходилася речовина, ймовірно, наркотичного походження. Під час спілкування громадянин і сам розповів, що в згортках дійсно наркотична речовина, так званий “амфетамін”.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Загалом у чоловіка вилучили 50 згортків.

У подальшому правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем його мешкання, де виявили чималу кількість різних речовин, ймовірно, наркотичного походження.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: