У Шостці визначили переможців конкурсу снігових скульптур

20.02.2021

19 лютого в Арт-центрі підбили підсумки традиційного і вже 15 за рахунком міського конкурсу снігових скульптур. Фігури зі снігу ліпили на початку лютого, потім було оголошено онлайн голосування, щоб шосткинці самі визначились зі скульптурами, які їй сподобались найбільше.

Міський голова Шостки Микола Нога привітав усіх учасників і подякував їм за те, що, незважаючи на мороз і сніг, вони вийшли на Садовий бульвар і влаштували для шосткинців справжнє свято – створивши різних персонажів зі снігу: «Долучилась до цієї справи вся громада, 17 старостинських округів. До конкурсу долучились громадські організації, ми в цьому році ще облаштували снігову гірку. Будемо сподіватися, що з кожним роком цей конкурс буде розширюватися».

 Третє місце

молодіжна дорадча рада при міському голові

Автор: Молодіжна дорадча рада

станція юних туристів

медичний коледж

Друге місце

посіли станція юних техніків

Умка з мамою

громадська організація «Шостка-Авто»

Перше місце

Шосткинський коледж ім. Івана Кожедуба

Команда закладу створила зі снігу велике вогнище.

Катерина Фомічова, голова ГО «Шостка Авто» зі своїми однодумцями була підкорена сніговою скульптурою дракона від ГО «Турбота». Їм вони вручили приз глядацьких симпатій.

Павло Пата, викладач коледжу, відзначив, що фігура вогнища була складною і робили її дуже довго, тому завершили скульптуру останніми. Задум і частково виконання належить Світлані Барановській. Авторка зазначила, що образ вогнища – це ідея тепла, яке так необхідно шосткинцям у морозну пору.

shostkanews.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: