В Охтирці шукали стоки у річку

20.02.2021

В Охтирці триває перевірка стану прибережної захисної смуги та русла річки Охтирка на наявність стоків у річку, завалених дерев, гілок та штучних предметів.

На поточному тижні здійснено два рейди, зокрема комісійний, із залученням представників управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства, для обстеження ділянок зі сторони об’їзної дороги уздовж земельних ділянок по вул. Заводській та по пров. Прирічному, що перебувають у приватній власності громадян, в районі пішохідного мосту від пров. Табірного.

Під час перевірки в районі пішохідного мосту виявлена наявність штучних огороджувальних споруд по трьом домоволодінням вул. Заводської, які безпосередньо сягають русла річки та використовуються для господарських потреб. Станом на 18 лютого ліквідовано 1 штучну огороджувальну споруду.

Також під час огляду виявлене витікання рідини у річку зі сторони домоволодіння по вул. Заводській (навпроти багатоквартирних житлових будинків пров. Табірного). Як з’ясувалося, даний витік є природним джерелом, що поповнює водойму р. Охтирка підземними водами.

Ще було обстежено ділянку річки в районі пішохідного мосту по вул. Великій Зарічній. На момент обстеження будь-яких витоків у річку не виявлено.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: