Юлія Джима прокоментувала естафету на чемпіонаті світу, в якій Україна взяла бронзу

20.02.2021

Вихованка сумської школи біатлону Юлія Джима прокоментувала перебіг жіночої естафети, що завершилась бронзовим успіхом для української команди.

– Дякую за привітання! Насправді, морально було дуже важко, я навіть боялася бігти, хоча, зазвичай, на естафети я виходжу зібрана, але цей тиждень видався для мене дуже важким, було дуже важко зібратися морально на цей старт. Функціонально я себе почуваю більш-менш, а ось морально… дуже важко. Тому вчора були сумніви бігти мені, чи ні, адже дуже боялася підвести команду, але дякувати Богу лише два додаткових використала на стійці (сміється). Для нас склалося все добре, думаю, найкращим чином на сьогоднішній день, тому що двічі бути четвертими в естафетах… це вже дуже образливо. Якби ми сьогодні були знову четвертими, я б вже, мабуть, просто плакала (посміхається). Дуже рада, що всі дівчатка впоралися, що Лєна поборолася на фініші. Шкода, що трішки не вистачило на останні метри, але це – біатлон!

Насправді, два останні чемпіонати світу у мене так складаються, що я дуже сильно нервую після індивідуальних гонок, адже що в цьому, що в минулому роках боролася за глобус… І, як на зло, після індивідуальних гонок завжди естафети, тому дуже важко морально зібратися на цю гонку. Але я розуміла, що дівчатка чекають і сподіваються на мене.

За матеріалами трансляції Суспільне:Спорт

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: