Олександр Стрельченко: Команда ОП-ЗЖ намагається вирішувати проблеми, з якими звертаються громадяни

21.02.2021

Вже стало своєрідною традицією для першого заступника голови Сумської обласної ради, керівника регіональної організації ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Олександра Стрельченка перший робочий візит у якості депутата здійснювати до Великописарівського району. Ця каденція не стала винятком.

Обласний обранець провів особистий прийом громадян, на який завітали близько 20 людей і відвідав КЗ СОР Правдинську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат.

Під час прийому перед депутатом порушили питання роботи місцевої автостанції. Кажуть, що «Сумиоблавтотранс» наголошує на її нерентабельності. Але і перевізники, і пасажири просять зберегти її.

Освітяни просили сприяння у ремонті даху місцевої опорної школи та повернення шкільного автобусу до відділу освіти Великописарівської РДА. Його надали в оренду Солдатському НВК, коли він ще входив до складу району, який нині проходить процес реорганізації. Зараз село відійшло до Тростянецької ОТГ, але автобус не повертають, користуючись ним незаконно. Освітяни звернулися до Олександра Юрійовича з проханням направити депутатський запит до правоохоронних органів, аби у законному порядку повернути майно, яке їм належить.

Також на прийом завітали місцеві перевізники. Вони порушили питання щодо повної компенсації заборгованості за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом. Олександр Стрельченко повідомив, що наразі обласний депутатський корпус повернув Програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд на доопрацювання до профільного департаменту ОДА, оскільки вона недосконала. Однак її планують, вже доопрацьовану, розглянути ще раз і прийняти на найближчій сесії обласної ради. Тож кошти будуть повернуті перевізникам у повному обсязі.

Просили сприяння обласного депутата жителі селища щодо ремонту дороги Р 45 «Суми-Краснопілля-Богодухів», взяття на баланс ОТГ харчоблоку місцевої лікарні, порушували особисті проблеми.

«Кожне звернення ретельно опрацьовується, за ним готується депутатський запит, результати якого доводяться до відома мешканців. Наша команда ОП-ЗЖ намагається вирішувати проблеми жителів, тому нас не задовольняють звичайні «відписки». Ми наполегливо працюємо, аби максимально вирішити всі питання, з якими до нас звертаються громадяни», – наголосив Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: