Подружжя із Сумщини два дні поспіль пропонували патрульним хабар за нетверезе водіння

22.02.2021

Два дні поспіль подружжя з Білопільського району пропонували правоохоронцям «хабаря» за уникнення відповідальності щодо керування автомобілем у нетверезому стані.

Минулої п’ятниці, у селі Річки Білопільського району, правоохоронці зупинили автомобіль через порушення правил дорожнього руху. Спілкуючись із водієм правоохоронці запідозрили, що чоловік знаходиться у нетверезому стані. Поліцейські запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, на що водій відмовився, натомість запропонував працівникам поліції 1000 гривень за не притягнення до відповідальності. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Наступного дня подія повторилася майже за ідентичним «сценарієм», але на цей раз гроші пропонувала дружина нетверезого водія і запропонована поліцейським сума також зросла вдвічі.

За підсумком цих двох подій вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: