Залишилося 16 тисяч: Сумчанка благає про допомогу 8-річному синові

22.02.2021

Крик допомоги у фб-групі Преодолеем болезнь с улыбкой!!! виклала мама хворого на ДЦП 8-річного хлопчика Вадима, який щойно повернувся з лікування у Харкові й тепер потребує наступного етапу в боротьбі з недугом.

“А чи знаєте Ви, що навіть крихітка добра – це частина великого діла. Дорогі наші помічники, друзі. Велике Вам сердечнедякую, що підтримуєте нас.

Бувають хвилини, коли сльози та відчай. Коли здається, що все, кінець, не встигнемо, не зможемо зібрати необхідну суму, тиснуть сльози, але розумієш – віру втрачати не можна.

Нікому не побажаєш пройти такий шлях, як випав нам. Зрозуміло, що у всіх Вас вистачає своїх клопотів та проблем, та немає нічого страшнішого і болісного, ніж почути діагноз – ДЦП – своєї дитини. Це не передати словами. На превеликий жаль, збори на лікування ідуть повільно.

Комусь здається, що це не терміново, хтось думає, що це марно, другі думають – зможуть без нас. Дорогі наші друзі, помічники, феї, навіть 10, 15, 20, 50, 100 грн можуть допомогти хоч на один крок наблизитися до цілі. Та пройти Вадиму лікування і зробити крок вперед до одужання.

Дорогі наші помічники, долучайтеся до збору Вадима. Цим Ви даєте нам шанс. Ми віримо, що разом у нас все вийде.

Сума збору на лікування 20.000 грн.

Залишилось зібрати 16 450 грн.

Лікування заплановано на 24 березня.

Допомогти Ви можете за номером карти: ПБ 4149499119943221 Глуходід О.І.”, – пише сумчанка Ольга Глуходід.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: