У сумській школі розгорівся скандал через 23 лютого

23.02.2021

Учора, 22 лютого, на уроці Захисту Вітчизни в сумській школі №18 вчитель вищої категорії, полковник Соломонов Борис Володимирович нагадав своїм учням про необхідність привітати рідних із 23 лютого. Це розлютило молодшого сержанта ВСУ Ольгу Герасименко, яка присвятила своєму обуренню пост у Фейсбуці.

“Сьогодні на уроці Захисту Вітчизни в Сумській ЗОШ #18 учитель вищої категорії полковник Соломонов Борис Володимирович захоплено нагадував своїм учням про необхідність привітати всіх рідних з 23 лютого. З днем ворожої нам армії, яка щодня вбиває наших громадян. Я, молодший сержант ЗСУ, мама трьох дітей, яким ще вчитися в цій країні, наполегливо прошу Державна служба якості освіти України Міністерство освіти і науки України і Управління освіти і науки Сумська міська рада нагадати цьому полковнику, що він викладає Захист Вітчизни в Україні, а не в Росії”, – написала жінка.

Допис викликав шквал коментарів, однак далеко не всі зрозуміли обурення Ольги.

“Все правильно сказал, горжусь своим преподавателем, пишите ерунду, лучше следите за собой, а не писать бесполезные посты “, – прокоментувала школярка Евгения Емельянова, на що отримала низку образливих слів від однодумців Ольги Герасименко.

“Человек,которому за 70 лет, который привык праздновать 23 февраля и решил просто напомнить об этом, то он сразу плохой и не уважает Украину. А вот вы, которая сейчас на всю страну позорите СЕБЯ, своим очень красивым лексиконом в сторону чужого человека хорошая. Иногда нужно думать своими мозгами, – пише Евгения Малиновская. – Нам не 10 лет, нам уже по 17-18 и мы прекрасно знаем, что происходит между странами. Преподаватель просто упомянул про это, он же не навязывает и не заставляет нас праздновать этот праздник. А вы все делаете из мухи слона”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: