Стартап сумських студентів – серед кращих на Всеукраїнському конкурсі

23.02.2021

Команда Сумського державного університету зі стартапом «ОК-TOWN» посіла третє місце у Всеукраїнському конкурсі студентських стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP.

Понад 120 команд із усієї України зареєструвалися на старті та перших січневих буткемпах, 56 – у півфіналах, і нарешті – 10 команд дійшли до фінального пітчу національного конкурсу студентських стартапів.

На фінальному пітчі, що відбувся у лютому 2021 року, команду СумДУ представляли Олена Касьян, випускниця магістерської програми «Державне управління та адміністрування» (ініціатор стартапу) та Артем Рудиченко, студент третього курсу спеціальності «Облік та оподаткування». Менторами команди переможців є Олександр Кубатко, доцент кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування, та Сергій Солодовніков, голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених (НТСА) СумДУ.

«ОК-TOWN» – це оптимізований маркетплейс, платформа електронної комерції, для надання послуг та інформації у сфері туризму, екскурсій та відпочинку, що на старті базується в Сумах. Метою продукту є збір усіх малих та великих підприємств у сфері локального туризму та поєднання їх в одну мережу для генерації трафіку замовлень від майбутніх клієнтів.

Всеукраїнський конкурс студентських стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP, що стартував наприкінці грудня минулого року, пройшов у рамках Всеукраїнської ініціативи «Підприємницький університет».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: