У Сумах чоловік тричі за два дні крав електроінструмент із магазину

23.02.2021

Сигнал про спрацювання кнопки «Терміновий виклик поліції» на пульт централізованого спостереження Поліції охорони надійшов близько 13 години з торгівельного закладу обласного центру.

«Цей відвідувач мені відразу не сподобався, – розповідає Володимир – продавець-консультант магазину, – поводився якось дивно – наче нишпорив очима по всіх закутках, потім довгенько стояв, зупинившись біля полиць з електроінструментом».

Те, що сховалось від погляду персоналу, зафіксували камери відео спостереження. Чоловік взяв з полиці перфоратор та сховав під верхнім одягом. Розуміючи, що протикрадіжна бірка не дасть змогу винести товар за межі магазину непомічено, спритник її зняв і кинув назад на полицю.

Начебто все прорахував – та на виході з магазину на крадія вже чекала група реагування поліції охорони. «Вибачте, я вперше, біс попутав, – пояснював 47 річний чоловік свою поведінку правоохоронцям. – Дуже були потрібні кошти.»

Такі «каяття» правоохоронці чують постійно, але не кожен раз вони щирі. Цього разу до рук поліції потрапив крадій зі стажем, який, до речі, знаходився у розшуку за чергову крадіжку.

Після детального перегляду записів камер відеоспостереження було встановлено, що це вже його третя за два дні крадіжка електроінструменту. Загальна сума викраденого становить більше 3 000 гривень.

Відносно підозрюваного у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: