На Сумщині самотню жінку обікрав помічник по господарству

24.02.2021

По допомогу до працівників відділення поліції №3 (м. Лебедин) звернулася 49-річна жителька с. Московский Бобрик та повідомила, що у неї зник мобільний телефон. Також додала, що напередодні до неї заходив її знайомий, аби допомогти по господарству.

Поліцейські провівши необхідні розшукові заходи незабаром вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 37-річний знайомий заявниці. Той своєї причетності до злочину не заперечував та пояснив, що побачив залишений без нагляду мобільний телефон, забрав його собі, думаючи, що господиня нескоро виявить його зникнення та не подумає на нього.

Працівники поліції вилучили викрадену річ та повернули власниці.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: