На Сумщині вилучили алкогольний контрафакт

24.02.2021

Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Сумській області в рамках операції «Спирт» встановлено факт торгівлі лікеро-горілчаними виробами без державної реєстрації суб’єктом господарювання, а також без отримання відповідної ліцензії, передбаченої Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і пального» від 19 грудня 1995 №481/95-ВР. Такий випадок зафіксовано в одному з домоволодінь у приватному житловому секторі міста Суми.

За результатами проведених заходів виявлено та вилучено понад 560 літрів контрафактних лікеро-горілчаних виробів (коньяк, горілка) сумнівної якості. Загальна вартість вилученого майна становить понад 120 тисяч гривень.

Відносно 34-річного громадянина, який здійснював протиправну діяльність, складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності), повідомляє ДФС у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: